torstai 26. lokakuuta 2017

Syntymäpäiväarvonta

"Tulen kirjoittamaan blogiin ruoka- ja leivontapainotteisesti. Ajattelin jakaa omat suosikkiohjeet ja uusimmat kokeilut. Mukaan mahtuu myös juttuja matkoista, käsitöistä ja ehkä jopa jotain sisustuksestakin. Siinä sivussa opettelen valokuvaamista, joten toivottavasti jotain onnistumisia senkin kanssa."

Näin lupasin tasan vuosi sitten, eli tänään tulee kuluneeksi vuosi blogin aloittamisesta. Aika menee toisaalta nopeasti, mutta toisaalta tuntuu, että olen aina kirjoittanut tätä. Matkaan on mahtunut lukuisia epävarmuuden hetkiä, mutta kuitenkin myös paljon ilon hetkiä. Viimeisimpänä luonnollisesti Kotilieden blogiverkostoon liittyminen.

Kuva: Pixabay
Kommenttikenttään olisin toivonut vuoden aikana vilkkaampaa liikennettä, joten se olkoon yksi seuraavan vuoden tavoitteista. Pyrin myös oppimaan kameran käyttöä syvällisemmin, koska vuoden pimeä aika on taas käsillä. On yllättävän työlästä huomioida ISO-arvot, kun kesän on voinut kuvata lähinnä tuuriin nojaten. Olen viime viikon aikana pohtinut myös blogin tulevaisuuden päämääriä tarkemmin, ja palaan niihin hiukan myöhemmin.

Blogi on antanut vuoden aikana paljon, ja nyt on aika antaa teille lukijoille jotakin. Mietin hyvän tovin mikä sopisi valmiiseen pöytään -teemaan, ja mielessäni pyöri vain tylsästi keittiöpyyhkeet, muffinivuoat ja suklaa. Ajatus kuitenkin tupsahti päähäni eilen illalla, ja kuvaa mielestäni sisältöä ja ajatusmaailmaani erinomaisesti.

Arvon siis osallistujien kesken Satokausikalenterin vuodelle 2018. Tarkemmin satokausikalenterista voi lukea täältä. Kalenteri on visuaalisesti erittäin onnistunut, ja jo pelkät kuvat motivoivat varmasti käyttämään sesongin tuotteita. Kalenterissa on huomiotu myös fodmap, ja kalenterista hyötyy niin seka- kuin kasvissyöjäkin.



Osallistu arvontaan kertomalla millaista sisältöä haluaisit seuraavan vuoden aikana lukea. Jätä kommenttiisi sähköpostiosoite. Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti. Kilpailu päättyy viikon päästä, 2.11. kello 23.59.

Onnea kilpailuun!

14 kommenttia

  1. Olisi kiva lukea valmis viikkosuunnitelma ruuista, jossa olisi huomioitu edelliseltä päivältä jääneet raaka-aineet tai jämät (sekä sesongin parhaimmat tärpit)! Ja tietysti kaiken pitäisi olla helppoa ja nopeaa, jotta toimeen tulisi myös tartuttua. Viikkosuunnitelmat voisi tehdä erikseen talvelle, keväälle, kesälle ja syksylle. Tähän kiireisen emännän keittiöön ainakin kaivataan suunnitelmallisuutta ja ripaus inspiraatiota! Lisäksi teemat helppoa ja nopeaa töihin, helppoa ja herkullista viikonlopulle ja joku ihana arkiherkku -tyyyppinen juttu kiinnostaa myös!

    VastaaPoista
  2. Kreikkalaisten ruokien kattaus ois kiva
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Käsitöistä! :)
    mariaheinonen1@hotmail.com

    VastaaPoista
  4. Nopeimmat vierasvaraherkut! Ja sit joku treffi-illan menu :)
    sanni.sipila(ät)gmail.com

    VastaaPoista
  5. Käsitöistä :)
    matsalikka@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Ruokaohjeet ja käsityöt kiinnostavat eniten :)
    nannaliini10@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Kalapöydän ruokaohjeita.
    sirkkulitm@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Haluaisin lukea käsityö-ideoita ja satokausi-ruokaohjeita.:) emilia_ho@hotmail.com

    VastaaPoista
  9. Onnea blogillesi!
    Diy-juttuja. Kasvisten hyödyntämisestä ruuanlaitossa.
    tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

    VastaaPoista
  10. Onnea blogille! :)
    Käsityöohjeet kiinnostavat eniten :)
    ellijapii@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Diy-juttu ja kiva lukea.
    Kristiina
    Oonjustiina@ gmail.com

    VastaaPoista
  12. Satokausikalenteriin liittyviä ruokia olisi kiva lukea

    Maire
    Hullutellen(A)gmail.com

    VastaaPoista
  13. Kasvisruoka kiinnostaisi linkittyen vaikkapa arvonnassa olevaan Satokausikalenteriin.
    -Kipsuli-
    fredriikka1@luukku.com

    VastaaPoista
  14. Satokausikalenteriin liittyvät ruokajutut.

    Tiina
    Ilovetaide(a)gmail.com

    VastaaPoista

© Valmiiseen pöytään
Maira Gall