perjantai 20. lokakuuta 2017

Mitä odotan I love me -messuilta

Tänä viikonloppuna Helsingin Messukeskuksen valtaa I love me -messut. Aion lähteä messuille tänäkin vuonna, ehkä neljättä kertaa peräkkäin. Messujen näytteilleasettajat on melkolailla samat vuodesta toiseen, mutta minua se ei haittaa. Toisaalta messuista mukavat tekee juuri se, että tiedän mitä tuotteita siellä aiempina vuosina on ollut, ja mitä nytkin todennäköisesti on saatavilla. Uutuustuotteetkin luonnollisesti kiinnostavat.

Kutsun messuja hyväntahtoisesti hömppämessuiksi, ja sitä ne minulle osittain ovat. Hömppämessuilla tarkoitan sitä, että en raahaisi miestä messuille mukaan tuskastumaan meikkien, ruokien ja liikuntapaikkojen esittelijöiden ympärillä pyörivässä naislaumassa. On joukossa toki miehiäkin näkynyt, mutta valtaosa kävijöistä on kyllä naisia, ja messut onkin selkeästi kohdennettu naisille.

Muutama vuosi sitten messujen nimi oli muistaakseni Kauneus, terveys ja hyvinvointi, mikä kuvaa kyllä messujen sisältöä edelleenkin. Messuilta löytyy siis kauneus, terveys, muoti/lifestyle ja luonnollisesti -osastot. Itseäni kiinnostavat pääsääntöisesti ruokaan liittyvät näytteilleasettajat, ja kaikkein vähiten muotiin liittyvät palveluntarjoajat - korufirmoja lukuun ottamatta. Jos et ole aiemmin käynyt messuilla, ja nyt pohdit lähtisitkö, kannattaa lukea loppuun asti. Alla siis listattuna ne näytteilleasettajat (ja osaston numero), joita itse eniten odotan.

Puhdistamo 6h70
Uusi Five AM Kahvipapu on tullut vastaan viime aikoina muutaman kerran, ja se vaikuttaa mielenkiintoiselta.
Pukka 7k120
Olen teehullu, ja etenkin Pukkan kurkumatee on ihanaa.
Birkkalan tila 7p110
Birkkalan tilan spelttijauhot ovat minulla jatkuvasti käytössä. Puolikarkea spelttihelmi ja spelttihiutaleet kiinnostavat tänä vuonna.


Ruohonjuuri 7h120
Luomu kvinoa 7m118
Urtekram 7g120
Ostoslistalla ainakin raakalakritsirouhe, miniriisikakut, maissinjyvä (popcorn) ja chilioliiviöljy


Hamppufarmi 7n120
Hamppusuklaa kiinnostaa
Yosa 6k68
Uotilan Leipomo Oy 6s48
Useina vuosina leipiä on saanut 3 kappaletta 5 eurolla, toivottavasti tänäkin vuonna. Kauraleipä on 100% kauraa ilman vehnätärkkelystä, eli se sopii fodmapiin.  
Dermalogica 6e30
Myssyfarmi 7h130
Arctic Warrior 7m110
Dr. Hauschka 7g118
Cailap Oy 6c38
Elvari Korut Oy 3c51
Ihania koruja! Käytöstäni löytyy ainakin vohveli-, korvapuusti-, pehmis- ja joulutorttukorvakorut.


Muita vinkkejä:

Käteistä kannattaa olla mukana, sillä se nopeuttaa asiointia joillakin pisteillä.
Ota vesipullo mukaan, koska messuilla on yleensä melko lämmin.
Muista hyvät hermot ja iloinen mieli :)

Edit 21.10. Uotilan leipien hinta olikin 3 kpl / 5€, ei 10€ niin kuin alunperin kirjoitin.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Valmiiseen pöytään
Maira Gall