keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Blogin harjakaiset

Ensimmäinen kirjoitus, huh! Aloitanpa kertomalla itsestäni ja siitä miksi täällä nyt ollaan.

Tiivistetty versio on, että innostuin kirjoittamisesta yläasteen ja lukion äidinkielen tunneilla. Kirjoitin pääasiassa novelleja ja runoja. Kirjoittaminen kuitenkin jäi taka-alalle ja nykyään luovin sisältö on kauppalistoilla ja sähköposteilla. Tahdon kokeilla vieläkö sormet viihtyvät näppäimillä ja luontevimmalta tuntuu kirjoittaa omasta elämästä. Tulen kirjoittamaan blogiin ruoka- ja leivontapainotteisesti. Ajattelin jakaa omat suosikkiohjeet ja uusimmat kokeilut. Mukaan mahtuu myös juttuja matkoista, käsitöistä ja ehkä jopa jotain sisustuksestakin. Siinä sivussa opettelen valokuvaamista, joten toivottavasti jotain onnistumisia senkin kanssa.

Rakastan matkustamista, mutta en ole koskaan käynyt Euroopan ulkopuolella. Rakkain matkakohteeni on Lontoo ja haavemaa Australia. Kotona lempipaikkani on keittiö. Näin nykyisestä kodistamme vain yhden kuvan keittiöstä ennen asuntonäyttöä, ja olin vakuuttunut, että tämä on meille hyvä koti. Onneksi asuntonäytössä myös muu koti vastasi toiveita. Kanssani asuu ja sotkee mies ja kaksi kissaa.Teen itse kaiken meillä syötävän ruoan. Ostan hyvin harvoin valmisruokaa, ellei sitten ole kyseessä puolisoni syömä maksalaatikko ja purkkihernekeitto. Oma salainen paheeni on Saarioisen mikropitsa, jonka löydän lautaseltani ehkä kahdesti vuodessa. Olen välillä harrastanut ruokakokeita ja tehnyt esimerkiksi jogurttia itse, todeten sen kuitenkin liian aikaa vieväksi.Innostun yleensä nopeasti. Teen mielelläni käsitöitä ja saan aina kaiken valmiiksi, mutta välissä saattaa kulua vuosi. Olen eräänkin pipon aloittanut talvella ja saanut valmiiksi seuraavana syksynä. Ei siksi että olisin erityisen hidas, vaan koska jotain mielenkiintoisempaa tuli väliin. Tykkään tee se itse -projekteista. Olen maalannut huonekaluja parvekkeella, mutta oppinut siitä ja todennut, että ehkä seuraavan kerran sitten kun tilaa on enemmän.

Blogin nimi Valmiiseen pöytään tulee siitä, että tykkään kutsua ihmisiä syömään, mutta ihan joka viikonloppu ei ole mahdollista ruokkia tuttavia. Siksi tahdonkin tarjota valmiin pöydän virtuaalisesti. Tervetuloa mukaan!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Valmiiseen pöytään
Maira Gall