kotiliesi

lauantai 26. lokakuuta 2019

Valmiiseen pöytään -blogi täyttää kolme vuotta

Kaupallisessa yhteistyössä Caramel Helsinki


Hyvää syntymäpäivää Valmiiseen pöytään -blogi!

Blogi täyttää tänään kolme vuotta.


Kolme vuotta bloggaajana on hujahtanut ohi vauhdilla. Onko bloggaaminen vastannut odotuksiani? Kyllä ja ei. Aloittaessa minulla ei ollut suuria odotuksia, tai en oikeastaan tiennyt mitä on luvassa. Pienenä pelkona oli, että mistä sitten kirjoitan, kun kaikki suosikkireseptit on jaettu. Huoli oli onneksi turhaa, sillä lukuisia uusia suosikkeja on syntynyt matkan varrella.

Kuva: S. Hermann& F. Richter Pixabaystä
Blogi on lisännyt ruoka- ja leivontainspiraatiotani. Olen tullut kokeilleeksi sellaisia ohjeita, joihin en välttämättä muutoin olisi tullut tarttuneeksi, ja olen muun muassa oppinut pitämään kakkujen leipomisesta. Uskon blogin tuoneen paljon inspiraatiota työhöni, ja se on luonut myös arjen ruokarumbaan vaihtelua. Kärsin ruokabloggaajana samasta mitä tänään syötäisiin –haasteesta kuin kuka tahansa muukin.

Suosituimmat julkaisut


Viimeisen vuoden aikana kolme eniten klikkauksia saanutta tekstiä ovat olleet:
1. Käsilaukkuvillasukat
2. Neulottu peitto vauvalle
3. Pyttipannu uunissa

Suosituimpia tekstejä on hauskaa ja avartavaa tarkastella. Blogini on ruokablogi, vaikka välillä sivuraiteilla käynkin. Käsityöt ovat kuitenkin vain minimaalisessa sivuroolissa, ja siksi onkin hauska huomata niiden olevan suosituimpia. Toisaalta se on toki myös hiukan huono juttu, ja tarkoittaa että reseptien hakukoneoptimointiin pitäisi panostaa enemmän. Se olkoonkin siis seuraavan vuoden kehityskohteeni.

Nykyisen työni vuoksi en ole ehtinyt tai jaksanut päivittää blogia niin usein kuin tahtoisin. Ideoita ja reseptejä on, mutta en ehdi istua koneella niin että saisin ne esille. Blogi tuo minulle kuitenkin iloa, ja toivon että se tuo sitä myös sinulle.

Syntymäpäiväarvonta


Tänään blogi levittää erityisen paljon iloa, sillä pääsin juhlistamaan syntymäpäivää yhdessä yhteistyössä Caramel Helsingin kanssa. Mikä sopisikaan paremmin 3-vuotissyntymäpäiville kuin irtokarkit?

arvonta
https://www.caramel.fi/

Caramel Helsinki
https://www.caramel.fi

Caramel Helsinki on huhtikuussa 2019 perustettu verkossa toimiva erilainen karkkikauppa, joka tuo irtokarkit suoraan kotiin, sekä toteuttaa hulluimmatkin karkkiunelmat juhliin ja tapahtumiin.

Arvon kaikkien alle kommentoivien kesken yhden Karkkipäivä-kokeilumaistelun. Kokeilumaistelulla pääsee tutustumaan Caramelin Karkkipäivä-tuotteeseen, sekä maistamaan läpi koko heidän karkkivalikoimansa. Kokeilumaistelu sisältää noin 200 gramman irtokarkkipussin suoraan kotiin toimitettuna.

Osallistu arvontaan kertomalla mikä on suosikki jouluherkkusi, tai minkä herkun reseptin toivoisit blogiin. Muista jättää myös sähköpostiosoitteesi yhteydenottoa varten. Arvonta-aika päättyy perjantaina 1.11.2019 kello 12, ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Huomaa myös toinen syntymäpäiväarvonta Instagramissa.

15 kommenttia

  1. Onnea blogillesi ja inspistä sen pariin edelleen :) Huomasin äsken blogissasi itsetehdyn kebabin reseptin ja ajattelin sitä testata. Mukaan kivaan arvontaan.
    nelliina(@)yahoo.com

    VastaaPoista
  2. Ehdottomasti saaristolaisleipä ja graavilohi. Onnea blogille. :) lamerinquecit@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Paljon onnea. :) Oma jouluherkkuni on piparit ja aurajuusto. :)

    hippohiiri@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Joulukinkku ja rosolli on suurinta herkkuani :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  5. Lanttulaatikko ja smetanasilli.
    hamalainentmatgmail.com

    VastaaPoista
  6. Paljon onnea 3-vuotiaalle!

    Mun suosikki on... Mikäpä muukaan kuin suklaa!

    Tuosta verkkokarkkikaupasta oon kuullut ja olisi kiva päästä testaamaan!

    VastaaPoista
  7. Jouluna tulee maisteltua monen monta herkkua. Riisipuuroon ei herkästi kyllästy, samoin luumurahka kuuluu aina jouluun.
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Rosolli ja saaristolaisleipä :)
    minna1995(at)gmail.com

    VastaaPoista
  9. Saaristolaisleipä graavilohella, nam :)
    helmityttonen@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Uudet pipari-ideat kiinnostaa aina :) emjama(at)live.fi

    VastaaPoista
  11. Suolaiset herkun maistuvat minulle joulupöydästäkin parhaiten parhaiten.

    VastaaPoista
  12. Jouluherkkuni on ehdottomasti perunalaatikko! :)

    Eve_95@windowslive.com

    VastaaPoista
  13. Kinkku ja saaristolaisleipä :)
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  14. Onnea blogillesi ja sinulle.
    Minun jouluherkkuni on suomalainen aito jouluruoka kokonaisuutena mutta haluaisin reseptin onnistuneeseen Minttuhyytelöön tai Karpalohyytelöön, sellaiseen näyttävään josta nauttii kymmenen henkeä kerran tai kaksi.
    aiholapp lailanet.fi

    VastaaPoista
  15. Onnea sinun blogillesi ja kyllähän savukala joulupöydässä on herkkuani. Salli.moilanen35@gmail.com

    VastaaPoista

© Valmiiseen pöytään
Maira Gall